Shamira Berblog
Disclaimer



Diaries Owner Petua/Info

Welcome to my blog . Please navigate around happily. And follow me if you like to ;> Don't forget to leave your footsteps so I can visit you back

Tagboard


Thanks

Template by Azzahra
Codes by Nurul Atiqah
Edited by Shamira

Waaaaaaaaaa ~~~~~~~~

dah lama jugak kan miera tak update blog nih . kesian kat blog nih . di biarkan kesepian :( kihkihkih . ok ! ok ! miera sekarang memang dah betoi-betoi sibuk ! esok miera dah start finale exam dah untuk CFP . doa kan miera eeee ~

tadi elok-elok miera habus baca yassin , mak calling-calling miera (macam tau-II je miera nih baru habis baca yasin kan ? hhhheee ~~) mak call sebab dah warning . kalau ada mimpi pelik-pelik buat tak tau ja . jangan dok layan sangat . sebab mimpi kan mainan tidur . hehehehehehe .

miera nih pelik sikit . kalau nak dekat exam mesti miera suka mimpi pelik-pelik . siap mimpi miera dapat result bagai . dah la tuh , result semu teruk-teruk . ayoyoyoyoyoyoyoyoyoyoyo ~ makin bertambah lah takut nih . tapi dah cakap dengan mak tadi . hilang lah sikit rasa takot nih . tengkiu mom !!! love shhoooo ~ much ! hahahahahax .

okeh ! tu ja nak meqapu aqieh nih na ~ ~ hehehehehehehe .

Assalamualaikum

***nak upload gambar tapi line lambat macam ciput . sedih :'( sob sob sob .


Sincerely By SHAMIRA FADZIL

animasi bergerak gif